office@farmaktiv.com.ua

Тел/факс: +38(044) 32-33-777
Моб: +38(068) 770-77-71; +38(093) 770-77-71

Про реєстрацію оптово-відпускних цін №245

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
06.04.2012 N 245
м.Київ
Про реєстрацію оптово-відпускних цін на вироби медичного призначення станом на 06.04.2012 та внесення їх до реєстру  

 

Відповідно до пункту 7 Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, порядок внесення до нього змін, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 21.09.2011 № 602, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 04.10.2011 за № 1141/19879,

НАКАЗУЮ:

1. Зареєструвати оптово-відпускні ціни на вироби медичного призначення станом на 06.04.2012, що додаються.

2. Управлінню розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоров'я:

2.1. Внести відомості про зареєстровані оптово-відпускні ціни на вироби медичного призначення станом на 06.04.2012 до реєстру оптово-відпускних цін на вироби медичного призначення.

2.2. Подати, з урахуванням внесених цим наказом змін, реєстр оптово-відпускних цін на вироби медичного призначення станом на 06.04.2012 до Департаменту з реформ та розвитку галузі охорони здоров'я для розміщення на офіційному веб-сайті МОЗ України.

3. Департаменту з реформ та розвитку галузі охорони здоров'я розмістити, з урахуванням внесених цим наказом змін, реєстр оптово-відпускних цін на вироби медичного призначення станом на 06.04.2012 на офіційному веб-сайті МОЗ України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату Богачева Р.М.

Віце-прем'єр-міністр України -
Міністр

Р.В.Богатирьова

Додаток до Наказу 245

Агар Ендо

Середовище Ендо використовується для виділення та диференціації ентеробактерій за здатністю ферментувати лактозу. Механізм дії середовища базується на здатності фуксину утворювати безбарвний комплекс з сульфітом. Бактерії, які ростуть на середовищі, поділяють на дві групи. Ті бактерії, що не ферментують лактозу, ростуть у вигляді безбарвних колоній. Лактозоферментуючі бактерії утворюють альдегіди. В свою чергу, альдегіди зв'язують сульфіт та звільняють фуксин, що надає колоніям червоного кольору, іноді з металевим блиском.

Середовище перед використанням не стерилізуються. Посів проводять поверхневим методом, культивування ведеться при 37°С, результат оцінюють через 18-24 год.

Лист МОЗ України

Технічні роботи

Ця сторінка знаходиться на стадії розробки. Вибачте за тимчасові незручності.